• Nederlands
 • Duits
 • Engels
 • Frans
Zoeken
   
  Draadloze onderloopbeveiliging t.b.v. pneumatisch bediende roldeuren.
  draadloze-onderloopbeveiliging-t-b-v-pneumatisch-bediende-roldeuren

  Draadloze onderloopbeveiliging t.b.v. pneumatisch bediende roldeuren.

  26 juli 2014

  We passen al 15 jaar een zogenaamde puls-dodeman bediening op onze pneumatisch bediende vrachtwagen roldeuren toe. Met een puls is de roldeur te openen en d.m.v. de knop vast te houden sluit men de roldeur. Laat men de knop los stopt de roldeur.

  Om de sluitbeweging van de pneumatisch bediende roldeur nog veiliger te maken is er nu de mogelijkheid deze te voorzien van een draadloze onderloopbeveiliging. Voorheen wel eens uitgevoerd, omdat het niet anders kon, met een spriraalkabel. Deze bleef achter containers hangen en zat de chauffeur vaak in de weg. Nu dus draadloos. TDS heeft nu speciaal voor vrachtwagen roldeuren een betrouwbaar draadloos systeem op de markt gebracht. Men kan kiezen voor een luchtkamer in het rubber bodemprofiel of een elektrische schakelstrip (IP65) in het bodemrubber.

   

  D.m.v. van een zender-module op het bodempaneel en een ontvanger-module op een beschermde plaats in de carrosserie kan zo voorkomen dat obstakels of personen inklemmen. De detectie is namelijk dermate gevoelig 

  dat een obstakel onder de roldeur razendsnel wordt opgemerkt en direct de roldeur wordt open gestuurd. Optimale veiligheid!!

  Vraag naar meer informatie of een demonstratie met onze demo aanhanger.bircher

  Truck Door Service gaat verhuizen!

  Omdat Truck Door Service de laatste jaren sterk uit zijn jasje is gegroeid kunnen we met trots mededelen dat Truck Door Service is verhuisd!

  Vanaf 29 april is ons nieuwe adres:
  Meerheide 20A
  5521DZ Eersel
  Nederland

  Telefoonnummer:
  088-0069191

  Begrepen!