Zoeken
   

  Over TDS

  Het initiatief om eind 2000 een firma als Truck Door Service te starten is geënt op de gedachten om een stuk extra service te kunnen bieden aan carrosseriebouwers, verdelers, servicewerkplaatsen en gebruikers van vrachtwagen roldeuren. Daar waar de gevestigde kanalen vaak stoppen met begeleiding na de verkoop van een roldeur, bied TDS iets extra's aan in de vorm van advies vooraf, montage, onderhoud/reparatie (onderhoudscontracten!) en onderdeel voorziening uit voorraad.

  Door de jarenlange expertise die bij TDS aanwezig is kan al in vroeg stadium met de carrosseriebouwer en/of eindgebruiker gesproken worden aangaande advies inzake aan te kopen roldeurtype en probleemoplossing.

  Inmiddels bestaat ons programma uit ruim 20 verschillende roldeuren en verschillende schuif- en rolluikjes van de merken Whiting, Mobile, Ross and Bonnyman en Robinson, waardoor we voor elke toepassing de juiste roldeur kunnen adviseren.

  M.b.t. de onderdeelvoorziening zijn wij in staat om van alle bestaande, als ook oudere typen roldeuren, 90% van de delen, veren, veerpakketten en panelen uit voorraad te leveren.

  Denk hierbij aan de merken Wihag, FIT, Siebau, Schneider, Windsor, Henderson, Whiting, Mobile en Ross and Bonnyman.