https://www.truckdoorservice.nl/tds-plaatst-flexibele-tussenwand-en-strokengordijn-in-renault-master/_563_n__29_NL_65
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
Nieuw distributie concept voor van Opzeeland....
nieuw-distributie-concept-voor-van-opzeeland
2 juni 2015
Nieuwe bakwagens met roldeur voor Beter Bed..
nieuwe-bakwagens-met-roldeur-voor-beter-bed
2 februari 2015
Draadloze onderloopbeveiliging t.b.v. pneumatisch bediende roldeuren.
draadloze-onderloopbeveiliging-t-b-v-pneumatisch-bediende-roldeuren
25 juli 2014
Lichtgewicht aluminium C4 roldeur in LiftBoxx van Coxx Mobile Systems GCV.
lichtgewicht-aluminium-c4-roldeur-in-liftboxx-van-coxx-mobile-systems-gcv
15 juli 2014
TDS plaatst flexibele tussenwand en strokengordijn in Renault Master.
tds-plaatst-flexibele-tussenwand-en-strokengordijn-in-renault-master
10 juni 2014

TDS plaatst flexibele tussenwand en strokengordijn in Renault Master.

10 juni 2014

Een van onze klanten zat met het probleem dat ze in één wagen zowel diepvries als ook gekoelde goederen moesten vervoeren en distribueren.

De diepvries- en gekoelde goederen moesten dus gescheiden worden. Hiervoor is gekozen voor een CargoLite flexibele tussenwand van Loadmaker/JR Industries. Deze tussenwand is geheel op maat gemaakt t.b.v. de inwendige contouren van de geheel geïsoleerde Renault Master. Tevens is de tussenwand voorzien van inklapbare wielkastflappen en een thermostatisch geregelde ventilatiekit. De wand wordt op zijn plaats gehouden door horizontaal L/R geplaatste aluminium vliegtuigrails en 2 lichtgewicht aluminium ladingstangen. Zijn er geen gescheiden compartimenten noodzakelijk, kan de tussenwand eenvoudig verwijdert worden.

 

 

Tijdens de distributie werkzaamheden had men bij het openen van de zijdeur last van koudeval. Bij geconditioneerd transport wil men natuurlijk zo veel mogelijk de geconditioneerde lucht binnen houden.

Daarom hebben we aan de zijkant in de zijdeuropening een 2-delig stroken gordijn van de firma Temptec geplaatst. De pvc stroken van Temptec onderscheiden zich door hun blijvende soepelheid en ingegoten ribbels welke samenkleven voorkomen.

 

 

Ter plaatse kan men de benodigde goederen eenvoudig tussen de stroken uit de laadruimte nemen waarna de stroken weer terug op hun plaats vallen, zonder dat steeds de schuifdeur te moeten sluiten/openen. De 2-deligheid van het strokengordijn zorgt ervoor dat men eenvoudig de helft van het strokengordijn in een keer aan de kant kan schuiven om zo een groter volume aan goederen makkelijker te kunnen laden/lossen zonder dat daarbij de stroken in de weg zitten.

 

Temptec GmbH temperatuur en techniek
temptec-gmbh-temperatuur-en-techniek
24 juni 2012
Sitemap | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring