Roldeur Bedieningen

Naast onze handbediende uitvoeringen bieden wij ook de mogelijkheid om de roldeur optioneel uit te breiden met een elektrische- of pneumatische aandrijving. Met deze opties kan het bedienen van de roldeur vereenvoudigd worden en aanpassen worden aan uw specifieke behoeften.

Op onze website vindt u een overzicht van onze verschillende roldeurtypen, elk met aanduidingen of deze geschikt zijn voor elektrische- of pneumatische uitvoeringen. Zo heeft u de vrijheid om de meest geschikte oplossing te kiezen die uw roldeur automatisch laat openen en past bij uw bedrijfsomstandigheden en wensen.

Ontdek vandaag nog hoe Truck Door Service u kan helpen om het beheer van uw roldeur te optimaliseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke eisen te bespreken. Wij staan klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor uw automatische roldeursysteem.

Handbediende roldeuren

Onze standaard handbediende roldeuren zijn voorzien van veerondersteuning, waardoor ze soepel en licht te bedienen zijn. Deze veerondersteuning maakt gebruik van speciaal op maat gemaakte spiraalveren die zijn afgestemd op elk type roldeur, zodat een vlotte beweging over de volledige hoogte wordt gegarandeerd.

Bij Truck Door Service geloven we in maatwerk en flexibiliteit. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze roldeuren te upgraden naar zowel elektrische als pneumatische bediening. Of u nu de voorkeur geeft aan de precisie van elektrische bediening of de veelzijdigheid van pneumatische systemen, wij hebben de oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Voor gedetailleerde informatie over onze elektrische- en pneumatische uitvoeringen verwijzen wij u graag naar de onderstaande sectie. Ontdek hoe u met Truck Door Service kunt profiteren van geavanceerde technologieën om uw roldeuren nog efficiënter te maken.

Handbediende roldeuren

Elektrisch bediende roldeuren

Opteer voor een elektrische aandrijving bij uw roldeur en profiteer van diverse voordelen:

  • Automatisch Openen en Sluiten: Combineer uw roldeur met een automatisch laad-lossysteem voor moeiteloos openen en sluiten.

  • Ergonomisch/Arbotechnisch Voordeel: Vermijd lichamelijke inspanning bij het bedienen van de roldeur, wat vooral bij herhaalde handelingen gedurende de dag aanzienlijke voordelen oplevert.

  • Verhoogde Levensduur: Door de geleidelijke bediening en het vermijden van piekbelastingen wordt de levensduur van de roldeur aanzienlijk verlengd, wat tevens resulteert in verminderd onderhoud.

Elektrisch bediende roldeuren

Bij Truck Door Service bieden we elektrische aandrijving als optioneel aan voor de meeste roldeurtypen in ons assortiment. Deze optie is ideaal in voertuigen zonder pneumatiek, waar enkel 12- of 24V batterijspanning voorhanden is.

Belangrijk om te weten:

  • De elektrische aandrijfoptie is alleen beschikbaar in combinatie met een roldeur die is uitgerust met veerondersteuning.

  • Onze elektrische aandrijving kan vaak worden geïntegreerd in reeds bestaande handbediende roldeuren. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over toepassingsmogelijkheden.

In het overzicht van onze roldeuren geven wij per type aan of de betreffende roldeur geschikt is voor een elektrische aandrijving. Ontdek vandaag nog de gemakken en voordelen van een elektrisch bediende roldeur bij Truck Door Service.

Pneumatisch bediende roldeuren

Een roldeur uitvoeren met een pneumatische aandrijving geeft uw de volgende voordelen:

  • Automatisch Openen en Sluiten: Integreer uw roldeur met een automatisch laad-lossysteem voor moeiteloos openen en sluiten.
  • Ergonomisch/Arbotechnisch Voordeel: Vermijd lichamelijke inspanning bij het bedienen van de roldeur, wat met name bij herhaalde handelingen gedurende de dag aanzienlijke voordelen biedt.
  • Verhoogde Levensduur: De geleidelijke bediening zonder piekbelastingen verlengt aanzienlijk de levensduur van de roldeur en resulteert in verminderd onderhoud.

Bij TDS bieden we een specifieke reeks roldeuren die optioneel kunnen worden uitgevoerd met pneumatische aandrijving. Belangrijk om op te merken is dat uw voertuig moet zijn voorzien van een pneumatische drukvoorziening om van deze optie te profiteren.

Anders dan bij elektrische aandrijvingen, wordt een pneumatische aandrijving uitgevoerd zonder veerondersteuning, aangezien het pneumatische systeem krachtig genoeg is om de roldeur zonder veer te laten bewegen.

Ontdek in ons overzicht van roldeuren welke specifieke typen geschikt zijn voor pneumatische aandrijving. Mocht u verdere vragen hebben of persoonlijk advies wensen, neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Wij staan klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale pneumatische roldeuroplossing voor uw voertuig.