Verzenden

Het uitgangspunt van Truck Door Service is dat de door u bestelde artikelen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming zijn. Wanneer dat is hangt af van een aantal factoren. Op deze pagina lichten wij deze factoren en onze mogelijkheden toe, zodat u weet wanneer u wat kunt verwachten. Bestelt u op een feestdag, dan rekenen wij de eerstvolgende werkdag als dag van bestelling.

Verzendkosten

Voor bestellingen vanaf € 150,00 excl. BTW brengen wij geen verzendkosten in rekening voor levering in Nederland en België
Tot een orderbedrag van € 150,00 excl. BTW bedragen de verzendkosten voor pakketjes tot 25 kg en max. 1,70 mtr. lengte:

* Verzendkosten voor zendingen langer dan 1,70 mtr. op aanvraag
* Verzendkosten voor zendingen naar overige landen op aanvraag

Land Tarief tot 25 kg Verzendtijd
Nederland € 10,00 1 dag
België € 12,50 1 dag
Denemarken € 29,00 2 dagen
Duitsland € 14,50 1/2 dagen
Frankrijk € 22,50 2 dagen
Groot Britanië € 29,00 2 dagen
Hongarije € 34,00 2 dagen
Ierland € 34,00 3 dagen
Italië € 34,00 3 dagen
Luxemburg € 14,50 1/2 dagen
Oostenrijk € 22,50 2 dagen
Polen € 34,00 3 dagen
Portugal € 34,00 3 dagen
Slowakije € 34,00 3 dagen
Spanje € 34,00 3 dagen
Techië € 34,00 2 dagen
Zweden € 34,00 3 dagen

* Verzendkosten voor zendingen langer dan 1,70 mtr. op aanvraag
* Verzendkosten voor zendingen naar overige landen op aanvraag

Bestelling afhalen

Wilt u de door u bestelde artikelen liever zelf afhalen bij ons magazijn Eersel (NB)? In principe liggen de voorraad-artikelen hier voor u klaar. Wanneer u bij uw bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat u de artikelen af wilt halen, zorgen wij dat uw bestelling de volgende dag klaar staat. Vanzelfsprekend worden in dat geval geen verzendkosten op de uiteindelijke factuur meegerekend.

Spoed bestelling

Heeft u bepaalde artikelen met spoed nodig? Belt u ons dan even, mogelijk kunnen wij dit voor u regelen: +31 (0) 88 0069191

Retourneren

Hier vindt u informatie over het retourneren van artikelen. U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren:

  • Artikel is beschadigd aangekomen

  • Verkeerde artikel ontvangen

  • Aantal artikelen komt niet overeen met de factuur/pakbon
  • Annulering

Om de artikelen te retourneren stuurt u een mail naar info@truckdoorservice.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Uw (bedrijfs-)naam en adresgegevens

  • Ordernummer
  • Naam en type artikel
  • Reden van retour sturen
  • Of u een nieuw artikel wenst of terug storten van het aankoopbedrag op uw rekening

In het kader van de Wet Kopen op afstand heeft men na het doen van aankopen via internet recht op een bedenkperiode van 7 werkdagen na aflevering van het artikel. Binnen deze periode mag het artikel worden terug gestuurd zonder opgaaf van reden, mits in 100% nieuw staat. De klant dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Wordt een bestelling reeds aan de deur geweigerd, dan worden ten alle tijden de door ons gemaakte (verzend)kosten in rekening gebracht.

Bij een gedane bestelling via ons systeem blijft u de eindverantwoordelijke voor het bestellen van het juiste artikel, indien u het artikel retourneert zijn wij helaas genoodzaakt om hier behandelingskosten voor in rekening te brengen, maar wij doen dit altijd in overleg.

Wanneer u zich heeft bedacht over een online gedane bestelling en u wenst de artikelen te retourneren, doet u dit dan binnen 7 werkdagen na ontvangst. U dient dit eerst per e-mail aan ons te melden, info@truckdoorservice.nl. Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren.

Wanneer de retour verzonden artikelen compleet, in originele /onbeschadigde verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen enkele dagen retour op uw rekening.

U kunt de artikelen retourneren aan:

Truck Door Service

Meerheide 20A

5521DZ Eersel (NB)

Nederland