Vouwgordijn Evo-Ts

Deze gordijnen bieden dezelfde voordelen als de luchtremsystemen. Het geheel, geoptimaliseerd door de isolerende werking, zelfs tijdens het rijden. Er is de mogelijkheid van een één-, twee- of driekamerindeling met verschillende temperatuurbereiken, wat ook logistieke en energiekosten bespaart.

Uitvoering:

  • Unieke, transparante strips die dankzij stevig ingekapselde ribben niet aan elkaar plakken, vergemakkelijken het laden voor de chauffeur. De ribben zorgen voor een betere condensafvoer en blijven langer helder (bescherming tegen ongevallen). Op verzoek zijn de strips aan beide zijden voedselveilig.

Toepassing: Systemen worden toegepast in diverse industrieën zoals; groothandel, bakkerijen, slachthuizen, visserij, cateringsbedrijven, detailhandel, bloemenhandel en chemische industrie.

Voordelen:

  • Combineerbaar met lengte verstelling.

  • Voorzien van automatische tijdgestuurde, instelbare dichtloop en/ of via laadklep.

  • Temperatuurbereik; standaard -25°, diepvries -30°.

Op zoek naar de ideale vrachtwagenroldeur voor jouw specifieke behoeften? Bij Truck Door Service begrijpen we dat het kiezen van de juiste vrachtwagenroldeur een belangrijke beslissing is voor jouw bedrijf. Daarom staan wij klaar om je te begeleiden en te adviseren bij elke stap van het proces.

Waarom Truck Door Service?

  • Deskundig Advies: Onze ervaren professionals hebben diepgaande kennis van vrachtwagenroldeuren en begrijpen dat geen enkele toepassing hetzelfde is. We luisteren naar jouw specifieke wensen en vereisten voordat we je adviseren over het meest geschikte merk en model.

  • Maatwerk: We begrijpen dat maatwerk cruciaal kan zijn. Als standaardopties niet aan je behoeften voldoen, kunnen we oplossingen op maat ontwerpen en fabriceren om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Bij Truck Door Service hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun duurzaamheid en prestaties, zodat je kunt vertrouwen op je vrachtwagenroldeur, ongeacht de omstandigheden.

  • Service: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden, advies te geven en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Neem Contact met Ons Op

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar de perfecte vrachtwagenroldeur die aan al jouw eisen voldoet. We zijn er om je te helpen, ongeacht de omvang van je project. Vertrouw op Truck Door Service voor deskundig advies en hoogwaardige vrachtwagenroldeuren.

Neem contact met ons op laten we samenwerken om jouw vrachtwagenroldeurbehoeften te vervullen!